NYHEDER

Juli 2019.

Dragør Kunstfestival 2019.

Weekenden d. 13 og 14 Juli deltager jeg for første gang på Dragør Kunstfestival. Der vil være deltagelse af rigtig mange dygtige kunstnere, musik og underholdning, aktiviteter for både børn og voksne og forhåbentlig bare super god stemning og godt vejr i vore smukke by.

Jeg er meget spændt og super nervøs. Det er første gang jeg skal prøve at deltage i et officielt arrangement da jeg ellers er lidt mere introvert når det kommer til min kunst og trives bedst i mit lille værksted med kunderne helt tæt på. Jeg skal virkelig samle mod til at møde et publikum “face to face” og på en uforpligtende og helt anden måde end jeg plejer.  Jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive hyggeligt og jeg ville elske hvis I kom forbi til et koldt glas Rosé og en krammer. Håber vi ses.

Kursusstart, uge 31 2019.

I uge 31 starter vi op igen med malehold 3 dage om ugen. Jeg er super glad for at kunne byde nye deltagere velkommen og samtidig også kunne sige velkommen tilbage til gamle kendinge. Det bliver som altid super dejligt at komme igang igen og jeg er fyldt med nye ideer og fed energi. Det bliver SÅ godt!

 

Shopping Basket